Bagagewagen

We hebben een uitgebreide keuze aan bagagewagens voor u klaar staan in allerlei afmetingen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende afwerkingsmogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een bagagewagen van aluminium of een bagagewagen met PPL beplating.

Een belangrijke keuze bij het kopen van de bagagewagen is de keuze voor een geremde of ongeremde aanhanger. Bij deze keuze moet u vooral kijken naar hoe vaak u de bagagewagen gebruikt en wat de afstand is die u er mee gaat rijden. Wilt u op vakantie gaan naar het buitenland, dan is het verstandig om een geremde bagage aanhangwagen te kopen. Omdat een geremde bagagewagen zelf een remsysteem heeft rijdt u met de bagagewagen op lange afstand comfortabeler dan met een ongeremde bagagewagen.

Als u een bagage aanhangwagen koopt waarmee u alleen rijd in de zomervakantie binnen Nederland, kunt u beter kiezen voor een ongeremde bagagewagen. De Nederlandse wegen zijn zo goed en vlak dat u weinig extra voordeel heeft met een geremde bagagwagen.

Anssems GT Bagagewagen

Uitleg dekselblokkering gasveer.

In bijgaande filmpje ziet u de werking van het openen en sluiten van de deksel van de Grande Campioni modellen.