Kipper

Een kipper aanhangwagen maakt uw werk erg gemakkelijk en bespaart veel tijd in het laden en lossen. Vooral bij los gestort materiaal zoals zand, grind of grond is een kipper ideaal om snel en makkelijk te lossen.

De aanhangwagen verkrijgbaar in handbediening als elektrisch. Gebruikt u de kipper veel, dan is elektrisch aan te bevelen. Bij gering gebruik van de aanhanger kipper is handbediening voldoende. Ook is er de overweging te maken of een 3-zijdige kipper gewenst is of dat enkel een achterwaartse  kip mogelijkheid voldoende is.

Uniek in het assortiment: Wij leveren ook het twintrailer concept waarbij het gemak van een kipper en transporter gecombineerd wordt.
De aanhanger kipper is in veel varianten te krijgen. Bijvoorbeeld een kleinere kipper van 250x150cm hebben we in het assortiment maar een grotere kipper met opzetschotten en bijvoorbeeld oprijplaten is ook mogelijk.

Een nieuwe kipper moet betrouwbaar, functioneel maar zeker ook degelijk zijn. Alle kippers van Van Raaij Aanhangwagens voldoen aan de hoogste eisen.

Door scherp in te kopen is Van Raaij Aanhangwagens in staat uw nieuwe plateauwagen aan te bieden voor een scherpe prijs zonder dat er op kwaliteit ingeboet wordt. Ook zijn we voortdurend op zoek naar jong gebruikte plateau aanhangwagens waardoor ook inruil erg interessant is voor u als gebruiker!

Naast het leveren van een betrouwbare kipper kunnen we de deze ook verder compleet maken met loofrekken, opzetborden, oprijplaten, steunpoten, reservewiel, etc. Ook is maatwerk leverbaar naar uw wens.

In het segment van de Kippers leveren we de kwaliteitsmerken Anssems, Saris, Henra, Twintrailer en Van Raaij.