Werkplaats en Keuring

Met meer dan 40 jaar ervaring in het onderhouden, repareren en keuren van aanhangwagens, trailers en caravans gecombineerd met de door ons bijgehouden onderhoudshistorie van ieder voertuig zijn we in staat gebleken met kostenbewust onderhoud de totale transportkosten van de klant omlaag te brengen en ook zeker zo van belang hem verantwoord en veilig op de weg te houden.

Onze werkplaats met meerdere bruggen GROOT-MAGAZIJN1

U kunt bij ons terecht voor een keuring van uw materieel welke veelal vereist wordt door Overheidsinstanties, verzekeraars en opdrachtgevers ten aanzien van veiligheid en aansprakelijkheid of vanuit de certificering VCA en ISO gerelateerde structuren.

Werkplaats

Onze werkplaats is in combinatie met ons zeer grote onderdelen magazijn ingericht om snel en vakkundig reparaties, onderhoud, schadeherstel en maatwerk aanpassing te kunnen uitvoeren. Onze speciaal opgeleide gecertificeerde AWB-keurmeesters voeren alle werkzaamheden uit volgens de BOVAG richtlijnen. Ook voor schadeherstel, bemiddeling tussen klant-verzekeraar, schaderapportages, Disselkeur, ongevals-analyse, goedkeur verklaringen, chassis-onderzoek, RDW-voorbereidende keuringswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

GROOT-MAGAZIJN2 GROOT-MAGAZIJN3

Bandenservice

Onze afdeling bandenservice is uitgerust met speciale de-en montage- apparatuur voor Hoge-druk en Run-flat banden, balanceerapparatuur, dompelbad, speciale bandenvultechnieken en een groot magazijn met WIELEN-BANDEN-VELGEN van 8 tm 17 inch. Ook voor reparatie van uw banden en velgen en service op lokatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Bandenservice BANDEN-WIELEN-VOORRAAD

Maatwerk

Wij kunnen u een MAATWERK totaaloplossing / aanpassing bieden welke door onze eigen constructie specialbouw afdeling wordt ontworpen en gefabriceerd. Klik op onderstaande foto’s voor een impressie van ons bedrijf.

Aanhangwagen
Caravanservice
Paardentrailer