Plateauwagen

Als het om plateauwagens gaat is er veel mogelijk. De belangrijkste verschillen zitten in het chassis, opbouw, afmetingen en het laadvermogen. Een plateauwagen van 250x155cm kan voldoende zijn maar een grotere plateau aanhangwagen van 400x200cm is uiteraard ook leverbaar.

De plateauwagen is verkrijgbaar in 1300kg, 1500kg, 2000kg, 2700kg, 3000kg of 3500kg. Daarnaast is de plateau wagen leverbaar als enkelasser, tandemasser en tridemasser. Elke plateau aanhangwagen is RDW goedgekeurd en voorzien van kenteken bij een hoger laadvermogen dan 750kg. Naast een vlakke plateauwagen zijn ook borden op uw plateau aanhangwagen mogelijk.

Een nieuwe plateau aanhangwagen moet betrouwbaar, functioneel en bovenal degelijk zijn. Alle plateauwagens van Van Raaij Aanhangwagens voldoen aan de hoogste eisen.

Door scherp in te kopen is Van Raaij Aanhangwagens in staat uw nieuwe plateauwagen aan te bieden voor een scherpe prijs zonder dat er op kwaliteit ingeboet wordt. Ook zijn we voortdurend op zoek naar jong gebruikte plateau aanhangwagens waardoor ook inruil erg interessant is voor u als gebruiker!

Naast het leveren van een betrouwbare plateauwagen kunnen we de plateau wagen ook verder compleet maken met huifopbouw, loofrekken, opzetborden, oprijplaten, steunpoten, reservewiel, etc. Alles is erop gericht de plateau aanhangwagen zo compleet mogelijk te maken voor uw werkzaamheden.

In het segment van de plateauwagens leveren we de kwaliteitsmerken Anssems, Saris, Henra, Hulco en Van Raaij.