Transporter

De machine transporter in het algemeen is voornamelijk bedoeld voor het transport van machines zoals een minikraan, shovel, grasmaaier of kniklader. Natuurlijk kan een machine ook getransporteerd worden op een algemene aanhangwagen, maar vaak zijn deze te hoog als waardoor het oprijden ervan gevaarlijk is. Al met al een slimme keus om voor een orginele machinetransporter te gaan.

Een machine transporter is in vele varianten te koop, vast of kantelbaar. Zoekt u puur een machinetransporter voor het vervoer van uw machine, dan is bijvoorbeeld een afmeting van 300x155cm al groot genoeg. Bij de meeste machines zijn er diverse voorzetstukken of toebehoren waardoor een grotere machine transporter prettiger is.

Naast een volle achterklep kan uw machine transporter ook voorzien worden van vaste of losse oprijplaten.

Naast oneindig veel standaard mogelijkheden kunt u uw machine transporter nog verder optimaliseren voor uw werk door bijvoorbeeld een aluminium traanplaatvloer of een roostervloer met open profiel toe te voegen. Wat veel gemonteerd wordt op de machine transporter is bijvoorbeeld een reservewiel en een opbergkist.

In het dagelijkse werk krijgt uw nieuwe machine transporter behoorlijk voor z´n kiezen waardoor jaarlijks onderhoud bijna een plicht is. Zo houdt u uw transporter in topconditie en bent u verzekerd van jarenlang betrouwbaar vervoer van uw machine.