Reparatie

Wij zijn een klein bedrijf, gespecialiseerd in de Verkoop – Reparatie – Onderhoud – Speciaalbouw – RDW-keuringen – Inruil – Schadeherstel – Klantwens aanpassingen van alle merken aanhangwagens en paarden-/vee-trailers tot 3500 kg.

Door onze jarenlange ervaring in dit segment, gecombineerd met de door ons bijgehouden onderhoudshistorie van iedere gerepareerde/onderhouden aanhangwagen/trailer zijn we in staat gebleken met kostenbewust onderhoud de totale transportkosten van de klant omlaag te brengen en ook zeker zo van belang hem verantwoord en veilig op de weg te houden.

Onze grote vaste klantenkring bestaat enerzijds uit bedrijven die vooral in het zware segment van de markt actief zijn, hierbij moet u denken aan sectoren als de bouw, de weg- en waterbouw, grondwerken, groenten-,fruit-,vleeshandel, machineverhuurders, installateurs, beton-/staal-constructiewerken, tuinbouw- en hoveniers, cateraars, brandweer en politie en de transportsector.

Deze klanten omschrijven ons werk dan ook vaak als “ gewoon degelijk “ en “ jullie weten waar en waarom het zo sterk moet zijn”.

Wij zijn aan de hand van berekeningen, jarenlange praktijkervaring en de inrichting van ons machinepark met magazijn in staat deze doelgroep te bedienen en snel, veilig en verantwoord weer de weg op te helpen.

Ook voor losse verkoop van onderdelen en advies bent u bij ons aan het goede adres

Bandenservice WERKPLAATS ONDERHOUD KEURING Van Raaij Aanhangwagens Magazijn assortiment onderdelen

Onze keuringsstikker toont u aan dat de aanhangwagen een jaarlijkse onderhoudsbeurt ondergaat en u veilig en verantwoord onderweg bent.

Bijkomend voordeel is het bij een politiecontrole te weten en te zien dat de aanhangwagen onlangs is gekeurd en onderhouden is door de aanhangwagen vakman.

KEURINGSSTIKKER

De keuringsstikker waarmee u aantoont dat de aanhangwagen een jaarlijkse onderhoudsbeurt ondergaat en u veilig en verantwoord onderweg bent. Wel zo handig bij verkeerscontroles.

Kortom bel of kom langs voor een reparatie, onderhoudsbeurt, keuring, advies of offerte en ervaar onze zeer voordelige tarieven en vakkundige werkwijze.